Word abonnee en profiteer van onze VvE Helpdesk en Kennisbank
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE vraag

Betaalt een tegenstemmer mee bij onderhoud?

 
 

Slimme ventilatie-oplossing voor appartementen

Naast de effectieve warmtewisselaar en ventilatoren heeft de Flair nog meer slimme onderdelen. Denk aan intelligente vorstbeveiliging met voorverwarmer, luchtdichte aansluitingen en connectiviteitsmogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Voorkom brandschade tijdens de feestdagen

Gezellig de open haard aan? Houd rekening met het risico op brand. Als schadehersteller weet Polygon welke impact dit kan hebben, daarom geven wij graag tips om brand tijdens de feestdagen te voorkomen!

Zo voorkomt u brandschade
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

10% korting op alle
AXA SKG-gekeurde deurproducten

Beveilig je huis goed tijdens de donkere dagen met AXA SKG gekeurde deurproducten. Bestel bij Online Deurbeslagshop en krijg tot het einde van het jaar 10% korting.

Claim nu uw korting
 
 

ABS Bliksembeveiliging

Naast het adviseren, ontwerpen en installeren van aardingvoorzieningen en bliksembeveiligingsinstallaties worden er door ABS Nederland ook periodiek inspecties uitgevoerd en onderhoud gepleegd.

Lees er alles over
 
 

Uw gevel goed onderhouden

Van de Velde is sinds 1865 ervaren in het onderhouden van gevels. Dit doen ze met zorg en kennis voor opdrachtgevers/ gebruikers(s). Onder meer ook voor VvE's!

Ontdek de referenties
 
 
CONTACT l OVERZICHT