Word abonnee en profiteer van onze VvE Helpdesk en Kennisbank
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE vraag

Een bewoner saboteert en bedreigt de VvE, wat nu?

 
 

Duurzame oplossing verouderde portiekflats

Een studententeam van de Technische Universiteit Delft heeft op donderdagmiddag 10 december 2020 een innovatief en duurzaam plan gepresenteerd voor alle 847.000 portiekwoningen in Nederland.

Bekijk het hier
 
 

Antislip-platen

Met het natte weer en de winter op komst is het extra belangrijk dat werkplekken voorzien zijn van een goede antislip. Vink GVK heeft een uitgebreid pakket aan antislip-oplossingen!

Lees er meer over
 
 

Slimme rook- en koolmonoxidemelder

De cijfers liegen er niet om: 13 woningbranden per dag. Een slimme rook- en koolmonoxidemelder attendeert u op rook- en gasontwikkeling ook als u niet thuis bent.

Voldoe aan de verplichting per juli 2022
 
 

EB&A Vastgoed Management

Op een professionele en transparante wijze verzorgen van totaalbeheer van vastgoed. Dit houdt in dat naast het VvE totaalbeheer ons kantoor zich ook heeft gespecialiseerd in het VvE bouwmanagement.

Wat kunnen ze voor u betekenen?
 
 

Uw gevel goed onderhouden

Van de Velde is sinds 1865 ervaren in het onderhouden van gevels. Dit doen ze met zorg en kennis voor opdrachtgevers/ gebruikers(s). Onder meer ook voor VvE's!

Ontdek de referenties
 
 

ABS Bliksembeveiliging

Naast het adviseren, ontwerpen en installeren van aardingvoorzieningen en bliksembeveiligingsinstallaties worden er door ABS Nederland ook periodiek inspecties uitgevoerd en onderhoud gepleegd.

Lees er alles over
 
 
CONTACT l OVERZICHT