Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

U wilt uw appartement verhuren

Moet de VvE dit weten?

 
 

Na 40 jaar nieuwe verlichting

Veertig jaar staan de zes gebouwen er al. De MVGM treedt op als VVE-beheerder en ziet de onderhouds- en energiekosten gestaag oplopen. Totdat Frank Teunissen besluit in te grijpen.

Hij belt Pre-Lite voor lichtadvies...
 
 

Houd de energiekosten in de hand

Change Energy helpt VvE’s om de energierekening betaalbaar te houden. Ze verzorgen onder meer inkoop van groene energie, monitoring van energieverbruik en energiebesparing op gebouwniveau.

Meer over hun werkwijze
 
 

Combinatie mobiele én digitale sleutels

Woonstichting De Key wilde meer efficiëntie op het gebied van sleutelbeheer. Ze kozen voor een combinatie van mobiele én digitale sleutels van iLOQ.

Ontdek de voordelen
 
 
 
 

Ledverlichting voor uw VvE

MVG energy solutions heeft honderden panden van Verenigingen van Eigenaren voorzien van ledverlichting en weten we wat er naast energiebesparing en de kwaliteit van de lampen nog meer belangrijk is.

Lees er meer over
 
 

Galerijflat Langenhorst kreeg VIP borstweringpanelen

Het vraagstuk: snelle, dunne en efficiënte isolatie aanbrengen op de galerijen. Waarbij voor de huidige bewoners, veelal senioren, zo min mogelijk overlast gegeven wordt.

Zo loste VIP Isolutions dit op
 
 

Dak duurzaam benut

BMN Oost Nijverdal bouwt in opdracht van WVG Ontwikkeling -Het Dorenbosch-: een complex met zeven appartementen en twee penthouses in Havelte.

Het dak krijgt een hoge Rc-waarde
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN