Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Vraag van de VvE

Mag de VvE afwijken van de vastgestelde verdeelsleutel?

 
 

Revolutie in de woningmarkt

De Gratis Makelaar maakt een woning kopen 100% transparant door hun online biedsysteem dat voor zowel de verkoper als de koper volledig inzichtelijk is.

Ontdek hier hoe het werkt
 
 

Inspectie CLV systeem

De levensduur van een CLV rookgaskanaal is bijna even lang als die van een ketel. Het is dus raadzaam om regelmatig een inspectie van het CLV systeem uit te laten voeren.

Lees verder
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kunt u altijd en overal zien wie er voor uw deur staat. Zie uw bezoekers en geef veilig toegang via uw telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 
 
 

Verhoog uw wooncomfort

M-view balkonbeglazing is speciaal ontwikkeld om het wooncomfort te verbeteren. Bij slecht weer kan het balkon worden afgesloten. Zo maakt wind, kou en neerslag geen kans meer. Bij mooi weer kan de beglazing geheel worden geopend.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Preventieve reiniging werkt kostenbesparend

Wanneer vet en etensresten zich in de riolering ophopen, kan dat leiden tot stankoverlast, verstoppingen en lekkages. Dat moet uiteraard snel worden opgelost.

Zo voorkomt u dit soort ongemak
 
 

Reparatieverzoeken direct in Twinq

S1MONE maakt digitaal contact met uw klanten zó eenvoudig! Door unieke QR-codes van S1MONE te koppelen aan appartementen en algemene ruimten ontvangt u meldingen overzichtelijk in Twinq.

Ontdek er meer over
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN