Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Ongeval werknemer aannemersbedrijf

Is de VvE aansprakelijk?

 
 

Informeer uw bewoners snel en efficiënt

Met de Info Displays van Intratone kunt u als woning- en vastgoedbeheerder snel en efficiënt informatie delen met huurders en bewoners.

Interessant? EgroService adviseert en installeert
 
 

Duurzaam is goedkoper!

Roofwatcher en Allicht electrotechniek realiseren verduurzaming bij VvE Vijverhoven in Badhoevedorp. Met de duurzame combinatie van Rhepanol dakbedekking en zonnepanelen is deze VvE 50 jaar onderhoudsarm!

Ook iets voor uw VvE?
 
 

Zonnepanelen toegankelijk voor iedereen

De energiecoöperatie Onze Zon Nederland maakt zonnepanelen toegankelijk voor iedereen. Door een nieuwe subsidieregeling kunnen wij de VvE en haar leden volledige ontzorging én ook nog een interessante vergoeding bieden.

Zo werkt het
 
 
 
 

Duurzaamheid geeft energie

Door het testen van de luchtdichtheid van een woning kom je te weten waar warmte kan ontsnappen of kou kan binnendringen. Werken aan een duurzame aanpak voorkomt verspilling en geeft energie.

Ontdek er meer over
 
 

Veilige vloerafwerking complex Refugium

De galerijvloeren van appartementencomplex Refugium in Hulst, moesten hoognodig vervangen worden. Het was de nadrukkelijke wens van de opdrachtgever een veilige en duurzame vloerafwerking te realiseren.

Lees meer over dit project
 
 

Quickscan brandveiligheidsinspectie

Safe Buildings introduceerde op 1 november jl. een zelf ontwikkelde Quickscantool om brandveiligheidsinspecties in woningen en gebouwen op een eenvoudige en snellere manier uit te kunnen voeren.

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN