Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Onderhoud binnen de VvE

Moeten de tegenstemmers meebetalen?

 
 

Duurzame toekomst met Intratone

‘Wij kunnen VVE's helpen met het nakomen van bijvoorbeeld prestatie-vereisten van de gemeentes, ook op het gebied van duurzaamheid en betaalbaar wonen.’

Zo doen ze dat
 
 

Galerijrenovatie

Ontdek dit galerijrenovatie-project van Multiprotect. De betrokken VvE was hier erg tevreden mee. Dit was met de vorige partij waar ze zaken mee deden wel anders.

Bekijk het hele project
 
 

Wizard Ap@rtment intercom

De Wizard Ap@rtment intercom verbindt alle appartementen draadloos naar de buitenpost. Dit is ideaal voor renovaties, van 2-999 appartementen. Bewoners kunnen kiezen uit video, alleen audio en/of een smartphone app.

Vervang eenvoudig uw gehele installatie
 
 
 
 

M-view balkonbeglazing

M-view balkonbeglazing is speciaal ontwikkeld om het wooncomfort te verbeteren. Bij slecht weer kan het balkon worden afgesloten. Zo maakt wind, kou en neerslag geen kans meer. Bij mooi weer kan de beglazing geheel worden geopend.

Ontdek er alles over
 
 

Verduurzamen zonder gedoe: het kan!

Gebouwbeheerders hebben het veel te druk om zelf met de verduurzaming van een gebouw aan de slag te gaan. Daarom heeft SamenGroen een aanpak ontwikkeld die gebouwbeheerders volledig ontzorgt.

Meer over deze aanpak
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kunt u altijd en overal zien wie er voor uw deur staat. Zie uw bezoekers en geef veilig toegang via uw telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN