Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

De gebruikersovereenkomst

Wanneer kan de VvE deze inzetten?

 
 

Wizard Ap@rtment intercom

De Wizard Ap@rtment intercom verbindt alle appartementen draadloos naar de buitenpost. Dit is ideaal voor renovaties, van 2-999 appartementen. Bewoners kunnen kiezen uit video, alleen audio en/of een smartphone app.

Vervang eenvoudig uw gehele installatie
 
 

Toekomstbestendige laadoplossingen

Voor VvE’s biedt Van Leeuwen Elektra in samenwerking met Eleqtron het Q-charge concept: hét laadsysteem met uitbreidingsmogelijkheden.

Zo werkt het
 
 

Collectieve valbeveiliging

Op zoek naar collectieve valbeveiliging voor bijvoorbeeld daken en/of lichtstraten? De collectieve valbeveiliging oplossingen van VERTIC bieden optimale veiligheid tegen valgevaar.

Lees er meer over
 
 
 
 

Revelatie op de markt van energiezuinig verwarmen

De meest elektrisch energiezuinige D-Series radiatoren op de markt zijn van Rointe met een besparing van een 62% op het gemiddelde energieverbruik. Met E-Life & Fuzzy Logic software en ingebouwde Wifi zijn ze via een app te bedienen in combinatie met vloerverwarming en waterboiler etc.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Oude vlonder balkon vervangen

Het oude hekwerk en de houten vlonder op dit balkon in Utrecht zijn onlangs vervangen. De nieuwe materialen zijn een fraai stalen hek en een vloer van keramische tegels met houtlook.

Meer over dit project
 
 

Balkonrenovatie langs de kust

Langs de boulevard van Scheveningen is een royaal appartementencomplex gesitueerd. Helaas ontstond er op de balkons na verloop van tijd een verouderde tegelafwerking, die geen bescherming meer bood aan de betonnen constructie.

Zo is het opgelost
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN