Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Achterstallig onderhoud: wie kan wat?

Niet elke VvE loopt op onderhoudsgebied op rolletjes. Er zijn VvE’s die het niet zo nauw nemen met onderhoud. Ook zijn er volop VvE’s met een lege kas.

 
 

Bespaar energiekosten en investeer in een gezond en veilig klimaat in uw parkeergarage

In gesloten parkeergarages is mechanische ventilatie noodzakelijk om het niveau van gevaarlijke gassen zoals koolmonoxide (CO) tot een minimum te beperken. Een goed werkend ventilatiesysteem is dus essentieel voor de veiligheid en gezondheid van de bewoners en bezoekers van een parkeergarage.

Bekijk de mogelijkheden
 
 

Geluidsoverlast vraagt om de juiste deur

In huis is de mate van geluidsisolatie van grote invloed op het wooncomfort en welbevinden. Goede geluidsisolatie van woonruimten is dus van groot belang en daarvoor zijn bijpassende deuren noodzakelijk.

Lees verder
 
 

W2Lifttechniek en Pre-Lite samenwerking

Natuurlijk doet u als VVE uw uiterste best om uw wooncomplex en vereniging te voorzien van de beste diensten tegen beheersbare kosten, zonder concessies te doen aan kwaliteit. U vertrouwt volledig op de expertise van uw leveranciers. Maar hoe kunt u er ze

Meer weten
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.