Maar het verduurzamingsproces kan doorgaan!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE-vraag

Toestemming nodig verbouwing bij meerderheid stemmen?

 
 

Is uw verzekeringspakket VvE bestendig?

Niets is zo vervelend als schade. U appartementencomplex staat continue bloot aan diverse risico’s. Zijn hierbij uw financiële belangen bewaakt?

Doe nu de check
 
 

Schoonmaken is een vak

Door jarenlange ervaring en opgedane kennis kan WBLO BV alle voorkomende schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden op kwalitatief hoge wijze voor u uitvoeren.

Zo werken ze
 
 

Een mens is nooit uitgeleerd, ook een VvE Beheerder niet...

Zoekt u een efficiënte, pragmatische benadering van het VvE-beheer waar u direct mee aan de slag kunt? Op 2 maart a.s. start de opleiding Professioneel VvE-Beheer van de Vastgoed Business School. In zijn geheel te volgen of in aparte modules.

Ontdek er meer over
 
 

Straatmeubilair van gerecycled kunststof

Ruim assortiment aan picknicktafels, banken, tafels, afvalbakken, zitgroepen, designbanken in diverse kleuren, maten en modellen. Opgebouwd uit massieve planken van hoogwaardig gerecycled kunststof.

Ideaal voor de buitenruimte
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Van voorbereiding tot nazorg

Maasmond denkt graag met u mee om van uw vastgoed iets moois te maken waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft. Maar ook de uitvoering zelf vraagt om goede voorbereiding om mogelijke knelpunten te voorkomen.

Lees meer
 
 
CONTACT l OVERZICHT