Een goed begin is het halve werk

Van voorbereiding en uitvoering tot nazorg en onderhoud

Geplaatst door: Maasmond B.V.

Maasmond denkt graag met u mee om van uw vastgoed iets moois te maken waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft. Maar ook de uitvoering zelf vraagt om goede voorbereiding om mogelijke knelpunten te voorkomen. Uw vastgoed wilt u niet langer dan absoluut noodzakelijk buiten gebruik hebben, de activiteiten in gebouwen als scholen en ziekenhuizen lopen tijdens de werkzaamheden vaak gewoon door. Dat vraagt een uiterst secure planning om het onderhoud, de renovatie en de inrichting zo snel mogelijk te realiseren en de veiligheid van iedereen te garanderen. De flexibiliteit van ons team is daarbij cruciaal.

Alles in huis

Bij Maasmond vindt u alles wat u nodig heeft. Onze projectleiders gaan voor persoonlijk contact en transparante communicatie, zodat u steeds precies weet hoe de stand van zaken is. Voor elk project voor de zakelijke markt stellen wij het beste team van timmerlieden, stoffeerders, tapijtleggers, schilders, glazeniers en andere vaklieden samen. Samen zorgen zij voor het binnen- en buitenschilderwerk, het opknappen van vloeren, het herstellen of vervangen van kozijnen die te lijden hebben van houtrot, het renoveren van toiletten of keukens, het plaatsen van dubbele beglazing en het inrichten van complete nieuwe ruimtes. De vakmensen in ons eigen gordijnenatelier zorgen voor maatwerk van uw gordijnen die vervolgens met rails zorgvuldig worden opgehangen.

Of het nu om een monumentaal pand, een revalidatiecentrum, een hogeschool, een restaurant, een publieke ruimte, een winkelpand, een bedrijfsgebouw of een appartementencomplex gaat, wij zorgen ervoor dat uw verwachtingen worden overtroffen.

Onderhoud

Door u alle werkzaamheden uit handen te nemen, kunt u veel tijd besparen en zich op andere activiteiten concentreren. Wij zorgen voor één vaste contactpersoon, een heldere planning en een transparante prijsopgave. De kwaliteit van onze werkzaamheden bewaken wij voortdurend en kunnen wij met prestatieovereenkomsten of prestatiecontracten meetbaar maken.

Voor steeds meer opdrachtgevers nemen wij ook het meerjarenonderhoud voor onze rekening. Dit resultaatgericht vastgoedonderhoud RGVO is gebaseerd op een prestatieovereenkomst. U bepaalt de functionele eisen, de onderhoudsperiode en het kwaliteitsniveau voor het betreffende vastgoed. Wij vertalen deze voorwaarden in een meerjarenonderhoudsprogramma MJOP en gaan vervolgens aan de slag met onderhoud binnen én buiten volgens onze meerjarige afspraken. Wij inspecteren, voeren onderhoudsschilderwerk en andere werkzaamheden uit en garanderen de afgesproken kwaliteit.

Dankzij preventieve onderhoudsmaatregelen bespaart resultaatgericht vastgoedonderhoud vaak 25% of meer aan onderhoudskosten ten opzichte van traditioneel onderhoud. Als u het beheer heeft over een of meerdere vastgoedobjecten is dat een belangrijk voordeel. Wij informeren u graag over uiteenlopende onderhoudscontracten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Maasmond B.V.

Maasmond B.V.

Linschotenstraat 47, 3040 VB  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.