Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Toegangscontrole

VvE's omarmen nieuwe technologieën bij toegangscontrole

 
 

Nieuwe lift zonder initiële kosten

Met M-Use® van Mitsubishi worden kwaliteitsliften beschikbaar worden gesteld zonder initiële kosten. Door middel van een vast ‘all inclusive’ bedrag per jaar wordt gebruik gegarandeerd.

Deze VvE koos hier onlangs voor
 
 

VvE bespaart 80% met led

Wat begon uit ergernis over tl-verlichting die bijna 24 uur per dag aanstond, leidde tot een kostenbesparing van zo'n 80% op verlichting in openbare ruimtes.

Ontdek het verhaal van VvE Kruisbeklaan
 
 

Esthetische en veilige afwerking

De prefab galerij-elementen van het complex aan de Annie MG Schmidtstraat werden, ondanks de ingegoten antislipstructuur, als zeer glad ervaren door de bewoners.

Zo werd dit opgelost
 
 
 
 

Antislipstrips voor galerijen en trappen

Zelfklevende antisliptapes om trappen, bordessen, galerijen en hellingen van een antislip oppervlak te voorzien. Een snelle en eenvoudige antislipmethode die in principe meteen na het aanbrengen gebruiksklaar is.

Lees er meer over
 
 

Plaagdieren en gevolgen...

Als bestuur moet u zich realiseren dat VvE's justitieel vervolgd kunnen worden bij het in gebreke blijven bij bestrijding en voorkoming van ongedierte.

Ontdek wat u kunt doen
 
 

Raptor terrasdragers

Met de slimme en draagkrachtige terrasdragers van Envirolift is het mogelijk snel een verhoogd balkon of galerij te realiseren. Er is bovendien weinig instructie nodig, u kunt zo aan de slag!

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN