Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Vraag van de VvE

Heeft een tussenpersoon stemrecht?

 
 

Rillen in de winter, zweten in de zomer

Amper 18 graden (of minder) in de winter, 26 graden (of meer) in de zomer: de bewoners op de eerste twee etages van de vier woonlagen tellende flat Ellen in de Asser wijk Lariks zijn niet te benijden.

Ontdek hun hele verhaal
 
 

Hulp bij verduurzamen

In Noord-Brabant is een project gestart om VvE’s te ondersteunen bij verduurzaming. Gemeente Oss heeft samen met een aantal andere partijen het VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB) opgericht.

Lees er meer over
 
 

Houtherstel.nl spaart geld uit

Houtrot is één van de grootste bedreigingen voor het houtwerk aan uw woning of bedrijfspand. Houtherstel.nl helpt particulieren en bedrijven om er korte metten mee te maken. Met een gratis houtrotcheck en een team van professionals.

Bekijk de mogelijkheden
 
 
 
 

Rookmelders verplicht

In juli 2022 wordt het bouwbesluit aangepast en geldt een rookmelderplicht voor elke woonlaag. Dus ook in uw appartementencomplex.

Meer informatie
 
 

Fris uiterlijk voor Heemskerkstraat

De appartementen in de Heemskerkstraat in Ridderkerk zien er na een grondige renovatie uit als nieuw. Maasmond verzorgde het bouwkundige onderhoud en het schilderwerk.

Ontdek het project
 
 

Binnenklimaat

Veel woningen en klein utiliteitsbouw hebben een slecht functionerende ventilatie installatie. Circa 80% van alle balans-installaties zijn niet goed ingeregeld waardoor tocht ontstaat wat veroorzaakt wordt door onbalans in de installatie.

Wat kunt u doen?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN