Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Stormschade

Wat moet u als VvE doen? En hoe kunt u dit voorkomen?

 
 

Juridische advies voor VvE’s

‘Ik ben beheerder van een VvE met een hoofdsplitsing en ondersplitsingen. Daar heb ik een vraag over.' Vragen als deze komen regelmatig binnen bij BVD Advocaten.

Zo pakken zij dat aan
 
 

Controle van de jaarstukken

KASCONTROLE vindt het van groot belang dat wat ze doen begrijpelijk is voor elk lid van de VvE. Na de controles stellen ze een rapport op dat helder en leesbaar is, zodat iedere eigenaar begrijpt wat ze gecontroleerd en geconstateerd hebben.

Lees meer over de werkwijze
 
 

80% besparen op VvE-energierekening

Het begon uit ergernis over tl-verlichting die bijna 24 uur per dag aanstond. Het leidde tot een kostenbesparing van zo'n 80% op verlichting in openbare ruimtes.

Ontdek het verhaal van VvE Kruisbeklaan
 
 
 
 

Maatwerk voor VvE beheerders

Rivez heeft maatwerkproducten voor uw relaties, de VvE, waarvoor u werkzaam bent. Mede hierdoor kunt u zich als VvE beheerder onderscheiden in de concurrerende VvE markt.

Lees er meer over
 
 

Snelle hulp bij schade

Bij lekkage, brandschade of schimmelproblemen wilt u de schadelast beperken en is er een snelle oplossing gewenst. De diensten van Polygon zijn erop gericht 24/7 de gevolgen van water, brand en klimaat te beperken en beheersen.

Meer weten over hun lokale oplossingen?
 
 

Appartementen weer als nieuw

De appartementen in de Heemskerkstraat in Ridderkerk zien er na een grondige renovatie uit als nieuw.

Bekijk het project
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN