Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Brandveiligheid? We doen het goed in Nederland, maar

Als je de statistieken erop nakijkt dan doen we het goed in Nederland. Er zijn jaarlijks zo’n 65.000 claims voor woningbranden.

 
 

Laadpaal voor VVE zonder Investering?

In Nederland neemt de populariteit van elektrische voertuigen gestaag toe. Deze trend brengt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich mee voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), met name op het gebied van laadinfrastructuur.

Lees meer over de mogelijkheden
 
 

Galerijvloeren VvE Valencijn Utrecht

Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf heeft in Utrecht in opdracht van VvE Valencijn de galerijvloeren van hun appartementencomplex voorzien van een 3 laags Triflex BAS coatingsysteem.

Bekijk deze oplossing
 
 

2 daagse cursus VvE voor bestuurders en bestuursleden op 11 en 18 April

Bent u bestuurder of bestuurslid van een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Dan bent u verantwoordelijk voor het beheer van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimten. Dat is een belangrijke taak, met veel verantwoordelijkheden.

Schrijf u snel in
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.