Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Alles over beheerders kiezen en VvE-cursussen

Hoe komt u als VvE-bestuurder aan de juiste kennis, gaat u voor een cursus? Of kiest u toch het beste voor een beheerder? Wij zetten de voors en tegens op een rijtje.

 
 

Nieuwe wetgeving: Laadpunten & brandveiligheid voor VvE's

Per 1 januari 2024, met de Omgevingswet en Bbl, veranderen regels voor VvE's drastisch, vooral betreffende laadinfrastructuur en brandveiligheid in parkeergarages, vereisend actie voor compliance.

Lees de details hier
 
 

Liftkeuring: Veiligheid en Wetgeving

Betrouwbare liftkeuringen nodig? TÜV NORD staat garant voor veiligheid en conformiteit. Periodieke liftkeuringen zijn niet alleen wettelijk verplicht, maar ook essentieel voor de veiligheid. Vertrouw op onze expertise.

vraag nu een offerte aan!
 
 

Veiligheid en comfort voor elke trap

De Antislip Expert verbetert de veiligheid van trappen met antislipstrips, traptreden en trapneuzen, waardoor het risico op valpartijen vermindert. Ze bieden professionele installatie en benadrukken het belang van maatwerk en preventie.

Meer weten
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.