Onderhoudsreserve en dotatie reservefonds
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Gratis checklist

Controle reservefonds groot onderhoud

 
 

VvE subsidies voor dakisolatie

Ook dit jaar kunt u weer gebruikmaken van subsidieregelingen om uw gebouw energiezuiniger te maken. Spouw en dakisolatie dragen daar aanzienlijk aan bij.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Meerjarenonderhoudsbegroting

Op dit moment hebben de meeste VvE's 2 mogelijkheden om te voldoen aan de wettelijke verplichting 0,5% reserveren jaarlijks in het onderhouds dotatiefonds of een MJOB.

Lees verder
 
 

Groendak op uw complex

Een groendak op bijvoorbeeld uw appartementencomplex? De voordelen zijn oneindig. Zo heeft een groendak bijvoorbeeld een warmte regulerende werking.

Meer voordelen?
 
 

Veilig parkeren

Nooit meer een gladde hellingbaan bij het parkeren, dat is praktisch én veilig. Veel VvE’s kiezen voor hellingbaanverwarming: het systeem is volautomatisch, door de slimme regeling erg zuinig en je ziet er niks van.

Lees er meer over
 
 

Ook toe aan een professioneel sleutelbeheer?

DELPHI Sleutelbeheersystemen levert zowel mechanische als elektronische sleutelkasten, inclusief sabotagevrije sleutelringen. Merken: Security Asset Manager (SAM), KeyTracker en KeyBox.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Alles onder één dak bij Nivo Groep

Korte lijnen en al bijna 30 jaar een specialist in Noord-Nederland. Samen werken wij aan een schonere wereld. Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op met Klaas IJkema (06-54798534).

Meer informatie
 
 
CONTACT l OVERZICHT