Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

De risico’s van vrijwilligerswerk

Vrijwillig het gazon maaien in de binnentuin voor uw VvE; niet zonder risico.

 
 

De wagenpark-scan

Laadpalen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegelijkertijd bedenken overheden, met name in de grote steden, steeds meer nieuwe regels.

Lees er meer over
 
 

655 woningen in Grotius Den Haag

Op het Maria Stuartplein in Den Haag werkt Bouwcombinatie Grotius aan de realisatie van 2 gigantische woontorens met in totaal 655 woningen.

Meer over dit project
 
 

Het belang van reinigen

Bestrating die vervuild is, ziet er niet alleen onverzorgd uit maar kan ook zorgen voor gladheid – met alle risico’s van dien.

Deze VvE liet haar parkeerterrein en bestrating reinigen
 
 
 
 

Van tl naar led

Famostar heeft een universele renovatieset ontwikkeld die de overstap van tl- naar led-noodverlichting een stuk makkelijker maakt.

Ontdek er meer over
 
 

Contactloos deur openen

Een deur openen om een pand te betreden zonder deze met de handen aan te hoeven raken is in deze tijden een hygiënische oplossing. Dat kan met een contactloze deurbediening.

Zo werkt dit
 
 

Vast in de lift

Het percentage Nederlanders dat één of meerdere keren in een lift heeft vastgezeten is in vergelijking met zes jaar geleden met 4% gestegen. Dat blijkt uit onderzoek dat Liftinstituut heeft laten uitvoeren.

Lees verder
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN