Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Zonnepanelen én een nieuw dak

"Iedere bewoner heeft nu 4 panelen waarvan de opgewekte energie direct de eigen groepenkast ingaat."

 
 

Led in parkeergarages

Je wilt dat bezoekers zich veilig voelen in de parkeergarage. Maar dat betekent in principe dat verlichting altijd aan moet staan. En dat is duur. Toch? Niet per se...

Ontdek deze oplossing van Pre Lite
 
 

Meer wooncomfort met balkonbeglazing

M-view balkonbeglazing is speciaal ontwikkeld om het wooncomfort te verbeteren. Bij slecht weer kan het balkon worden afgesloten. Zo maakt wind, kou en neerslag geen kans meer.

Mooi weer? Open de beglazing in zijn geheel
 
 

Uniek antislipprofiel

Dit unieke antislipprofiel, speciaal voor vlonderplanken of terrasplanken, is de ideale oplossing voor het voorkomen van gladheid. Zo voorkomt u een verhoogd risico op valpartijen.

Lees er meer over
 
 
 
 

Gebouwen zonder lift

Moet er een lift in uw gebouw geïnstalleerd worden? Er zijn meerdere installaties mogelijk in schachten, trappenhuizen, tegen gevels of op binnenplaatsen.

Ontdek alle mogelijkheden
 
 

Oude betontegels vervangen

De oude betontegels op de balkons van Nick en Irene uit Zeist waren “een doorn in het oog”. “De oude betontegels waren heel ruw aan de bovenkant. Ze waren heel vies en er zat veel mos op”.

Lees verder over dit project
 
 

Tegelvloer iets verhogen?

Is uw terras, balkon of galerij tegelvloer net iets te laag, blijft er water op staan of liggen de tegels niet mooi vlak? Gebruik Support Pad tegeldragers van Envirolift!

Ideaal voor balkons, terrassen of galerijen
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN