Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Besparen op een nieuwe lift

Wij spraken met VvE De Eshof uit Rijssen. Zij kozen recent voor Mitsubishi M-Use®.

 
 

Lastig verduurzamen voor kleine VvE's

De subsidies om huizen te verduurzamen zijn per 1 januari 2022 verhoogd. Toch kunnen een half miljoen appartementseigenaren nog onvoldoende stappen maken naar een groen energielabel.

Lees er meer over
 
 

Alleen topkwaliteit voor De Hooch

Met het project De Hooch worden tussen de Hobbemakade en de Pieter de Hoochstraat in Amsterdam 28 appartementen in het mondaine topsegment ontwikkeld.

Bekijk het project
 
 

Verouderde galerijvloeren

De galerijen van een flatgebouw in Rijswijk waren sterk verouderd, waardoor deze niet voldoende antislip meer waren en er lekkage ontstond.

Ontdek hoe dit is opgelost
 
 
 
 

Intercom met voice control

De Classe 300EOS with Netatmo van BTicino is de eerste geconnecteerde intercom met geïntegreerde Amazon Alexa. Hij kan volledig beheerd worden met de daartoe voorziene app of via stembediening.

Lees er alles over
 
 

24/7 verzekerd van rioolservice

Met het Riool Safe Plan van GJJ Riooltechneik ben je dag en nacht verzekerd van rioolontstoppingen. Dé ideale rioolservice voor VvE's.

Ontdek wat het kost
 
 

Fundamentsafdichting

Het kan zijn dat het fundament van uw gebouw en het metselwerk daar vlak boven, niet (meer) in staat is de inwerking van vocht te weerstaan. Als oplossing hiervoor brengt Van Lierop een elastische bitumencoating aan tegen de buitenmuur en de fundering.

Lees meer
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN