Vraag hem nu aan
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

De Kascommissiegids

In deze handige gids wordt elke post van een VvE-jaarrekening duidelijk toegelicht.

 
 

M-view balkonbeglazing

M-view balkonbeglazing is speciaal ontwikkeld om het wooncomfort te verbeteren. Bij slecht weer kan het balkon worden afgesloten. Zo maakt wind, kou en neerslag geen kans meer.

Ontdek er alles over
 
 

Zonnepanelen en brandverzekering

Als u besluit om zonnepanelen te nemen, dan heeft u een installatie nodig die meer omvat dan de panelen.

Denk hierbij ook aan de brandverzekering
 
 

Nog niet overgestapt op led?

Goede verlichting is essentieel voor een veilige en prettige leefomgeving. Pas ledverlichting toe op galerijen, in gemeenschappelijke ruimtes, hallen en parkeergarages.

Bespaar op onderhoud en vervangingskosten
 
 
 
 

Volautomatische AED

AEDmaster adviseert VvE's een volautomatische AED te kopen. Het voordeel is dat de AED u instrueert, controleert en zelf de schok toedient.

Dit kan AEDmaster voor u doen
 
 

Snelloopdeur voor parkeergarages

De EFA-SST® PS: een speciaal voor parkeer-, speedgate- en garagesystemen geschikte, ruimtebesparende deur. Zelfs bij minimale ruimte in het latei- of het zijgedeelte van het deurkozijn kan deze constructie worden toegepast.

Lees er meer over
 
 

Dakadvies

Heesmans Dakwerken komt graag bij u langs om een grondige inspectie te doen van uw dak. Aan de hand van deze resultaten krijgt u van een dakadvies op maat.

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN