Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Het beroep op de rechter bij problemen in het appartementencomplex

Eigenaars van appartementen zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het beheer van het gebouw waarvan zij eigenaar zijn. Door middel van de vereniging is de samenwerking tussen de eigenaars georganiseerd.

 
 

Upgrade centrale intercom en postvakken

Niko biedt appartementengebouwen een geïntegreerde oplossing voor het beheren van verlichting, toegangscontrole en energiemanagement. Slimme postvakken, videointercom met binnenposten met inzicht in opbrengst van de zonnepanelen en energieverbruik.

Meer weten over deze oplossing
 
 

2 daagse cursus VvE voor bestuurders en bestuursleden op 1 en 18 April

Bent u bestuurder of bestuurslid van een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Dan bent u verantwoordelijk voor het beheer van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimten. Dat is een belangrijke taak, met veel verantwoordelijkheden.

Intresse ?
 
 

Vraagbaak voor kascommissies

De Kascommissiegids is een praktische gids voor leden van kascommissies en ook interessant voor penningmeesters, andere bestuursleden van VvE’s en VvE-beheerders.

Meer weten
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.