Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Afwijken splitsingsakte

Wij krijgen veel vragen over het afwijken van de splitsingsakte.

 
 

Intelligente vogelverschrikker

De BirdAlert herkent vogelsoorten en maakt alleen geluid wanneer deze de te verjagen vogel hoort.

Lees er meer over
 
 

Green Energy Smartboiler

De beste boiler, nu nóg slimmer en groener. Tot wel 12% energie besparen met een boiler? Met de Green Energy Smartboiler is dit mogelijk!

Zo werkt het
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 
 
 

Dakterrastegels betonlook bij penthouse

Bij het penthouse van Sjoerd en Marion mocht Exclusieve Dakterrassen twee dakterrassen voorzien van betonlooktegels van keramiek.

Ontdek dit project
 
 

Badkamerverwarming

Steeds meer VVE's verduurzamen het appartementencomplex door onder meer te kiezen voor elektrische verwarming. Elektrische badkamerverwarming is vaak de eerste keuze aangezien dit zeer eenvoudig te realiseren is.

Lees er meer over
 
 

Totaaloplossingen voor automatiseringen

Bij CAME bestel je niet enkel de draai- of schuifhekmotor om je hek mee aan te sturen, ook voor de hele bediening ervan kan je bij hen terecht.

Meer weten?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN