En is het eigenlijk verplicht om een fysieke vergadering te beleggen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Kan er weer een ALV worden gepland?

Zo ja: aan welke eisen moet worden voldaan? En is het eigenlijk verplicht om een fysieke vergadering te beleggen?

 
 

Lift van bezit naar gebruik

M-Use® is een innovatief concept waarbij liften beschikbaar gesteld worden tegen een lage initiële investering en waarbij voor een vast ‘all inclusive’ bedrag per jaar gebruik gegarandeerd wordt.

Zo werkt het
 
 

Vloerrenovatie negen flats in Nijmegen

Aan de Aldenhof in Nijmegen zijn 9 flats naast elkaar gesitueerd. De galerijvloeren van deze flats zijn in 2015 met een andere afwerking dan het geadviseerde Triflex systeem.

Dit waren de gevolgen
 
 

Betrouwbaar liftonderhoud

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor uw liftonderhoud in de breedste zin van het woord. Een partner die naar u luistert en u begrijpt.

Ontdek wat Liftcentraal voor u kan betekenen
 
 
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Enorme stijging energiebelasting

We horen vaak van VvE's: 'we hebben veel besparingen doorgevoerd, maar op het einde van de rit het scheelt uiteindelijk niet eens zoveel. Hoe kan dat?'

Wij vroegen het Hilde Vink (VvECollectieven)
 
 

Besteed als VvE aandacht aan veilig wonen

Vele VvE’s weten Quality Creations International te vinden voor toonaangevende brandveiligheidsproducten, advies over rookmelders en brandveiligheidsadvies.

Ontdek de mogelijkheden
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN