Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Rapport Onderzoeksraad voor Veiligheid

Meer aandacht voor brandveiligheid woongebouwen nodig

 
 

Werkt uw verlichting nog op het Toonfrequent Signaal?

Per 1 Juli 2021 zetten netbeheerders in heel Nederland het Toonfrequent (TF) signaal uit. Werkt jouw corporatie hier nog mee in panden, dan is het zaak wat maatregelen te nemen.

Ontdek hier welke
 
 

Antislip galerijtegels

Galerijvloer renovatie uitgevoerd in Katwijk aan Zee met onze onderhoudsvrije antislip tegels. Snel gelegd, duurzaam, snel droog en geen aangroei.

Bekijk het project
 
 

Lift-inspectie

Staveren & Livenco controleert ze de nut- en noodzaak van werkzaamheden aan uw installatie. Ze geven advies en bekijken de prijsstelling van een reparatie.

Meer weten?
 
 
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 

Vloeibare waterdichting

IKO flexia: compleet gamma van hoogwaardige vloeibare systemen aan. Betrouwbare en snelle systemen met vele mogelijkheden op het gebied van (water)afdichting, bescherming en zonemarkeringen.

Ontdek er meer over
 
 

Gevelonderhoud

Wilt u uw gevel weer in topconditie? WBLO zorgt hiervoor. Renovatie, reiniging, preventie en/of isoleren.

De mogelijkheden?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN