Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Verhuur van een appartement

Wat zijn de mogelijkheden en de beperkingen?

 
 

Stop lekkages en voorkom waterschade

FlowStop beschermt uw appartement 24 uur per dag tegen lekkages en overstroming. Het automatische systeem bewaakt uw watertoevoer en sluit indien nodig de waterleiding af.

Zo werkt het
 
 

Elektronische deurbeslag

De SALTO elektronische deurbeslagen hebben geen bekabeling nodig en bieden een compleet draadloos netwerk aan van slimme elektronische sloten met een groot scala aan functies.

Ontdek er alles over
 
 

LEDshop Groenovatie

LEDshop Groenovatie is dé webwinkel bij uitstek voor alle zakelijke LED verlichting. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Ontdek er meer over
 
 
 
 

All-in laadoplossing voor VvE’s

All-in is inclusief aanpassing van de groepenkast, installatie van de kabel, graaf-en straatwerkzaamheden, Reparaties, verhelpen van storingen en onderhoud.

Alleen de gebruiker van de laadpaal betaalt
 
 

Balkonrenovatie

Aan de Burgemeester H. van Geestlaan in Zuidland zijn alle balkons van de bovenste woonlaag gerenoveerd. Onder meer IKO zorgde voor een volledig advies voor de balkonrenovatie.

Ontdek het volledige project
 
 

Beslissingsbevoegd

Wie is bij uw VvE beslissingsbevoegd? Leg het vast in een UBO en voorkom zo sancties.

Lees er meer over
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN