Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

935 appartementen aardgasvrij-ready

In de Amsterdamse wijk Holendrecht staan veel portiekflats die aardgasvrij gemaakt moeten worden met behulp van een warmtenet.

 
 

Vervangen vlonder door keramische tegels

"Verouderd, saai en donker", zo typeert deze eigenaar het oude dakterras. Bij het vervangen van de houten vlonders hebben zij gekozen voor onderhoudsarme keramische terrastegels met een houtlook.

Bekijk dit project
 
 

Magische momenten thuis

Magische momenten creëert u zelf met wat hulp van Metalura. Uit de wind en in de zon - of juist in de schaduw - is het op uw terras of in uw tuinkamer al snel heel aangenaam.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Uitfasering TL-buizen: LED alternatieven

Sinds september 2021 zijn er geen TL-buizen meer te koop. Deze worden uitgefaseerd. Er zijn immers goede alternatieven die veel energie besparen en minder schadelijke stoffen bevatten.

Lees er meer over
 
 
 
 

Alternatief voor nieuwbouw

Delftse studenten maken indruk tijdens competitie met innovatieve oplossing voor de verduurzaming van 847.000 portiekflats.

Dit hebben ze bedacht
 
 

Slechte ventilatie

Slechte ventilatie leidt vaak tot vochtproblemen en schimmel in uw appartement. Polygon kan dit oplossen, maar voorkomen is beter dan genezen.

Zo voorkom je vochtproblemen en schimmel
 
 

Wat te doen bij milieuschade

Als bestuurder van een VvE kunt u te maken krijgen met milieuschade. Bij een brand in uw gebouw kunnen er schadelijke stoffen vrijkomen, ook kan de grond vervuild raken door bluswater. Een milieuschadeverzekering kan uitkomst bieden.

Ontdek er meer over
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN