Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Laadpalen: onderzoek en aanschaf

VvE’s worden geconfronteerd met leden die laadpunten bij hun parkeerplaats willen, al dan niet in een parkeergarage.

 
 

Uniek: Laadpalen zonder aanschaf!

Laadpalen plaatsen en een VvE? Met de all-in laadoplossing krijgt u wél oplaadfaciliteiten op de parkeerplaats, maar heeft u geen aanschaf- en installatiekosten.

Ontdek de mogelijkheden bij Laadsnel.nl
 
 

Envirolift vloerdragers

Modulaire vloerdragersystemen die binnen seconden gebruiksklaar zijn te maken en specifiek af te stellen zijn aan de behoeften van uw specifieke project.

Voor zowel tegelvloeren als complexe terrasonderconstructies
 
 

Zomer op uw balkon

Bij Metalura denken ze graag mee in oplossingen voor balkons en dakterrassen. Zij vinden het belangrijk dat hun klanten elke dag van de ruimte die zij tot hun beschikking hebben, gebruik kunnen maken.

Bekijk de laatste balkontrends
 
 
 
 

Esthetische upgrade galerijvloeren

De galerijvloeren van de vier flats in Hellevoetsluis, waren technisch nog in een goede staat. Men was echter niet meer tevreden over de esthetiek. Een esthetische renovatie was dus de wens.

Hiervoor werd Triflex ingeschakeld
 
 

Brandwerend dakluik op Vertical

VERTICAL is een in het oog springend gebouw met bijzondere appartementen, eigentijdse maisonnettes en royale tuinwoningen. Men koos voor het brandwerende dakluik van Gorter om een veilige daktoegang te garanderen.

Lees er meer over
 
 

Passieve koeling

Een effectieve manier om temperatuur-overschrijding tegen te gaan zonder extra energie met een grote impact is door zonwering aan te brengen. Storax heeft een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering geschikt voor zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN