Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Het vermogen van de VvE beschermen

Je leest het helaas wel vaker: VvE's waarbij de beheerder of bestuurder 'opeens' weg is met geld op zak.

 
 

Effectief Legionellabeheer

Legionella in appartementencomplexen en bij VVE's is vaak een kostbaar en arbeidsintensief traject. Terugkerende normoverschrijdingen door leegstand van appartementen en een vervuilde collectieve installatie.

Dit is de oplossing
 
 

In 3 stappen een beter energiecontract

Als u door deze energiecrisis te kampen hebt met een uit de hand gelopen energierekening, dan kan Change Energy uw VvE helpen met nuchter advies op basis van een drie stappenplan.

Ontdek het hier
 
 

Conflicten erkennen

Het erkennen dat er een conflict is een belangrijke eerste stap voor een succesvol mediationtraject. Hoe zorgt u ervoor dat de ander het conflict ook erkent en met u naar een oplossing wil zoeken?

Lees het in dit artikel
 
 
 
 

Montihek VvE Stappenplan

Dit stappenplan biedt advies en totale ondersteuning aan de voorzitter en/of technisch team van de VvE vóór, tijdens en ná het vervangen van de hekwerken.

Bekijk het stappenplan
 
 

Info Display

Met de Info Displays van Intratone kunnen woning- en vastgoedbeheerders ervoor zorgen dat zij snel en efficiënt informatie kunnen delen met huurders en bewoners.

Ontdek de voordelen
 
 

Groen op uw dak

In stedelijke gebieden is vaak weinig ruimte voor groen. Een prima oplossing voor dit probleem is groen op het dak.

Is uw dak geschikt?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN