En: zo voorkomt u overlast van vogels
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE's bezorgd over veiligheid parkeergarages

En: zo voorkomt u overlast van vogels

 
 

Zorgen over veiligheid parkeergarages

Het televisieprogramma Kassa meldde onlangs dat het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto's in ondergrondse parkeergarages is stilgevallen. Dit komt door het risico op storingen en brandgevaar.

Wat kunnen VvE's doen?
 
 

Voorkom overlast van vogels

Deze gelpasta hecht bijna overal, past zich aan elke oppervlaktevorm aan en is goedkoper dan conventionele afweersystemen. Én onschadelijk voor mens, dier en milieu.

Vogels houden niet van deze pasta
 
 

Randbalken vernieuwen

Het waarborgen van de constructie van uw balkon is belangrijk. Door roestvorming kan de randbalk van het balkon dusdanig verzwakt zijn dat deze vervangen moeten worden.

Laat een expert komen
 

Toegankelijkheid

Langer thuis blijven wonen

Ontdek oplossingen

 

Your finishing touch

Details maken het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze zijn geen futiliteit maar finesse; niet ondergeschikt aan het geheel, maar bepalend voor het totaal. ‘Details,’ zei Leonardo Da Vinci, ‘maken perfectie en perfectie is géén detail.’

Met oog voor detail is DINA Create ontwikkeld
 
 

Langer buiten genieten

Bij een appartement is het balkon vaak de enige buitenruimte. Met balkonbeglazing voor uw balkon creëert u een heerlijke buitenruimte die windvrij is en waarbij uw uitzicht volledig behouden blijft.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Creatieve oplossing

Terrassen, balkons en entreegebieden zijn een verlengstuk van de leefomgeving. Kleur en decoratie spelen er een grote rol bij de afwerking.

Zo maakt u uw vloer persoonlijk
 
 
CONTACT l OVERZICHT