Randbalken vernieuwen

Zijn de randbalken van uw balkon aan vervanging of herstel toe? Maak dan een vrijblijvende afspraak met BETONmonteur om dit te laten controleren.

Geplaatst door: BETONmonteur

Randbalken vervangen of renovereren

Randbalken en uitkragende liggers (I-profielen werden in het verleden uitgevoerd in staal. Door roestvorming kan de randbalk dusdanig verzwakt zijn dat deze vervangen moeten worden. Het vervangen is belangrijk zijn om de constructie van het balkon te waarborgen.
BETONmonteur werkt al vele jaren aan het vernieuwen en/of verstevigen van randbalken en/of uitkragende liggers.

De randbalken worden vervangen door thermisch verzonken balken. Voor het verstevigen van uitdragende balken hebben wij diverse oplossingen zoals het vernieuwen van een deel van het profiel of het verstevigen van het lijf door het plaatsen van hoeklijnen.

Tip

Een snelle controle om te kijken of de randbalk aan vervanging toe is kunt u doen door er een liniaal of een rechte lat langs te houden. Zit er een holling achter dan is vervanging zeker noodzakelijk.

Bedrijvengids Geplaatst door
BETONmonteur

BETONmonteur

Ondernemingsweg 107, 1422 DZ  Uithoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.