Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Nieuwe bewoners

Mag de VvE eisen stellen?

 
 

VVE Laadpaal Service

Wat komt er allemaal bij kijken als een VVE aan laadpalen begint? De VVE Laadpaal Service helpt stap voor stap met de keuzes en stelt de juiste vragen.

Ontdek hier meer
 
 

Tweede leven voor bitumen

Roof2Roof en Roof2Road geeft bitumen een 2e leven. Het dak van zwembad overboord in Dronten is met Roelofs Groep weer terug gekomen in de weg van de gemeente een paar honderd meter verderop.

Zo werkt het
 
 

Tips voor verduurzamen

Ook jullie als VvE zullen de komende jaren jullie woningen moeten gaan verduurzamen. Naast de zaken die je als VvE nu al kunt oppakken, zal er ook gekeken moeten worden naar een duurzamere manier van verwarmen.

Infraroodverwarming blijkt een prima optie
 
 
 
 

Uw gevel laten upgraden

Wilt u ook volledig ontzorgt worden dan zijn is Montihek Balkonhekken de juiste partner! Exclusief voor de VvE hebben zij het ‘Montihek VvE Stappenplan’ ontwikkeld waarbij ze kosteloos uw omgevingsvergunning aanvragen.

Montihek stelt zich graag voor
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 

VvE bestuurder, vastgoedbeheerder- of eigenaar?

Het onderhoud van uw lift is bij Nivå Liften in goede handen. Kies voor excellente merkonafhankelijke service én de scherpste prijs.

Bereken meteen uw voordeel
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN