Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Wet bestuur en toezicht rechtspersonen

Bedoeld om bestuur en toezicht bij verenigingen en stichtingen te verbeteren

 
 

Inspectie en keuring valbeveiliging

Valbeveiligingssystemen en valbeveiliging hebben periodieke keuring en inspectie nodig om de betrouwbaarheid te garanderen.

Wat moet de VvE doen?
 
 

KPN-gebouw wordt appartementencomplex

Op de plek waar in 1958 honderden PTT’ers een wachtlijst met achtduizend aanvragers voor telefoon wegwerken, staat binnenkort een appartementencomplex.

Meer over dit project
 
 

Urban Climate Roof

Op dit type dak wordt een speciaal samengesteld beplantingsmengsel van vaste planten en kruidachtigen geplant. Allemaal geselecteerd en uitvoerig getest op hun verdampend vermogen.

Zo werkt het
 
 
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Aandacht aan veilig wonen

Quality Creations International helpt VvE's met brandveiligheidsproducten, advies over rookmelders en brandveiligheidsadvies.

Dit doen ze
 
 

Vaker het licht uit doen

Naar een afspraak vertrekken en het licht in huis aan laten doet bijna niemand. Zonde van de energie, slecht voor het milieu. Waarom gebeurt het dan in zoveel gebouwen toch?

Lees hier verder
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN