Voldoet u al aan deze plicht?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Rookmelder niet langer advies

Maar wordt een verplichting

 
 

Verduurzaming Kruisbekflat in Bilthoven

Appartement & Eigenaar brengt VvE in contact met duurzame dakdekker en zonnepanelenfirma

Ontdek het hele verhaal
 
 

Wonen boven de Vomar

Wonen in een gloednieuw appartementencomplex in het Noord-Hollandse Heerhugowaard mét alle dagelijkse voorzieningen letterlijk onder je.

Meer over dit project
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 
 
 

Juiste stroefheid galerijvloer

Op de galerijvloeren van appartementencomplex Octrant, met veelal oudere en mindervalide bewoners, ontstond onthechting van de bestaande coating.

Zo is dit opgelost
 
 

Metamorfose dakterras

Exclusieve Dakterrassen gaf het dakterras van René en Marijke een metamorfose door de houten vlonders te vervangen door keramische tegels.

Bekijk het resultaat
 
 

Bescherm uw lift

Als VVE wilt u natuurlijk uw lift in de staat houden zoals hij was toen hij nieuw werd opgeleverd. U zit niet te wachten op schades en onnodige reparaties.

Een lifthoes is de oplossing
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN