Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Aannemer failliet

Kan de VvE de onderaannemer in geval van gebreken aansprakelijk stellen?

 
 

Zekerheid voor kozijnen

Het VKG Keurmerk is de brancheorganisatie voor kunststof kozijnen. Projecten onder deze vlag voldoen aan strenge kwaliteits- en service-eisen. Denk aan 10 jaar garantie op de producten en montage en het enkel werken met gecertificeerde monteurs.

Het VKG Waarborgfonds gaat nog een stap verder
 
 

Met een CardiAid redt u levens!

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de CardiAid was om een defibrillator te ontwikkelen met een eenvoudig en duidelijk herkenbaar design.

Lees er meer over
 
 

Besparen met ledverlichting

In de omgebouwde plafondlampen in een appartementencomplex in Leusden zijn LED Gx53 lampen van Groenovatie gemonteerd. Hiermee bespaart de VvE maar liefst 60% op de energiekosten!

Bereken nu uw besparing
 
 
 
 

De voordelen van EasySecure

Veilige en flexibele toegangscontrole en registratie voor elke situatie. Minder kosten en meer controle door middel van innovatieve cloud oplossingen. Daarom vertrouwen meer dan 7000 bedrijven dagelijks op EasySecure.

Ontdek er alles over
 
 

Passende laadvoorziening voor VvE

Het installeren van laadpalen en de daarbij behorende infrastructuur is werk voor deskundige installateurs. U kunt dat met een gerust hart aan Laaddirect overlaten.

Zo werken ze
 
 

Betonreparatieoplossingen voor VvE’s

Betonrot, waterinsijpeling en scheuren verzwakken het gebouw en zijn een aanslag op de esthetiek ervan. Hoe deze duurzaam herstellen?

Oplossingen voor reparatie, bescherming en waterdichtmaken van beton
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN