Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Entree afsluitbaar gemaakt:

Wie moet meebetalen?

 
 

Hoe brandveilig is uw parkeergarage?

Volg het gratis webinar Brandveiligheid Parkeergarages op 16 juni van 14:00 tot 16:00 uur en ontvang de whitepaper en checklist met concrete controlepunten waar u als bestuur mee aan de slag kunt.

Meld u nu aan
 
 

Elektronische deurbeslag

Intelligent, veilig, innovatief en gemakkelijk te installeren: de SALTO elektronische deurbeslagen hebben geen bekabeling nodig en bieden een compleet draadloos netwerk van slimme elektronische sloten met een groot scala aan functies.

Ontdek er alles over
 
 

Passende laadvoorziening voor VvE

Het installeren van laadpalen en de daarbij behorende infrastructuur is werk voor deskundige installateurs. U kunt dat met een gerust hart aan Laaddirect overlaten.

Zo werken ze
 
 
 
 

All-in laadoplossing voor VvE’s

Alleen de gebruiker van de laadpaal betaalt! All-in is inclusief aanpassing van de groepenkast, installatie van de kabel, graaf-en straatwerkzaamheden, reparaties, verhelpen van storingen en onderhoud.

Zo werkt het
 
 

Schade aan uw gebouw voorkomen

Schade is een grote kostenpost voor VvE’s. Bovendien leidt dit tot hogere verzekeringspremies. Wilt u ook schade voorkomen? Lees hoe Belfor u kan helpen en vergeet de gratis flyer niet te downloaden via het rode tekstvlak.

Lees verder
 
 

Kerntrekbeveiliging sinds 2014 verplicht

Waarom? Omdat uit onderzoek is gebleken dat kerntrekbeveiliging de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. De ervaren monteurs van QuickBlue staan voor u klaar om kerntrekbeveiliging te plaatsen of te vervangen!

Meer weten?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN