Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

VvE vraag

Een appartement splitsen en verhuren, mag dit zomaar?

 
 

Juridische partner voor VvE’s

‘Ik ben beheerder van een VvE met een hoofdsplitsing en ondersplitsingen. Daar heb ik een vraag over.' Vragen als deze komen regelmatig binnen bij BVD Advocaten.

Zo pakken zij dat aan
 
 

Noodverlichting is echt belangrijk!

Speciaal voor VvE's heeft vvenoodverlichting.nl een brochure met interessante kortingen samengesteld welke wordt bijgevoegd bij het komende magazine van Appartement & Eigenaar. Doe er uw voordeel mee!

Bezoek alvast de webshop
 
 

Schade aan uw gebouw voorkomen

Schade is een grote kostenpost voor VvE’s. Bovendien leidt dit tot hogere verzekeringspremies. Wilt u ook schade voorkomen? Lees hoe Belfor u kan helpen en vergeet de gratis flyer niet te downloaden via het rode tekstvlak.

Lees verder
 
 
 
 

EasySecure het Cloud platform voor toegangscontrole voor een VvE

Beheer eenvoudig meerdere gebouwen. Snelle en eenvoudige software, zeer schaalbaar en flexibel in hardware en registratie mogelijkheden. EasySecure heeft altijd een passende toekomstgerichte oplossing voor uw specifieke situatie.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Maatwerkproducten voor VvE's

Rivez heeft maatwerkproducten voor uw relaties, de VvE, waarvoor u werkzaam bent. Mede hierdoor kunt u zich als VvE beheerder onderscheiden in de concurrerende VvE markt.

Lees er meer over
 
 

Onderhoudsplan

Voorkom onverwachte onderhoudskosten en combineer subsidies met groot onderhoud! Een onderhoudsplan (MJOP) geeft een goede prognose weer van de kosten voor de komende 30 jaar, dit is een noodzakelijk iets voor goed vastgoedbeheer.

Ontdek er meer over
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN