Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Oplevering van appartementencomplex

Wat komt hier allemaal bij kijken?

 
 

Van ouderwetse tl-balken naar state-of-the-art LED-verlichting

In de parkeergarage van winkelcentrum 'De Mare' in Alkmaar waren de tl-balken na 40 jaar echt aan vervanging toe. Wim de Ruiter vertelt over het project en de prettige samenwerking met Pre-Lite.

Lees het hele verhaal
 
 

All-in laadoplossing voor VvE’s

Alleen de gebruiker van de laadpaal betaalt! All-in is inclusief aanpassing van de groepenkast, installatie van de kabel, graaf-en straatwerkzaamheden, reparaties, verhelpen van storingen en onderhoud.

Zo werkt het
 
 

GSM-module voor de lift

De gsm-module vervangt de vaste telefoonlijn in de lift. Met onze gsm-module bent u verzekerd van een werkende verbinding bij opsluitingen. De GSM-module verdient zichzelf erg snel terug.

Meer weten?
 
 
 
 

Schade aan uw gebouw voorkomen

Schade is een grote kostenpost voor VvE’s. Bovendien leidt dit tot hogere verzekeringspremies. Wilt u ook schade voorkomen? Lees hoe Belfor u kan helpen en vergeet de gratis flyer niet te downloaden via het rode tekstvlak.

Lees verder
 
 

5 tips voor het meerjarig onderhoud

Waterdichte galerijvloeren en gevelbescherming zijn één van de vele punten van een DMJOP. Master Builders Solutions geeft 5 tips om een optimaal DMJOP op te maken.

Ontdek ze hier alle 5
 
 

100% waterdichte vloerafwerking

In opdracht van Holland Huis VvE Beheer zijn de trap en het bordes van de hoofdentree en de 5 noodtrappenhuizen van het appartementencomplex “Einsteindreef” in Utrecht voorzien van een Triflex BFS systeem. Het resultaat is een 100% waterdichte vloerafwerking en ook nog eens antislip, wat wel zo veilig is!

Bekijk meer van dit soort oplossingen
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN