Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Verzekeringen van uw VvE

Sluiten deze aan bij de bepalingen uit de splitsingsakte?

 
 

Expert in vochtbeheersing

Een goede oplossing om de strijd tegen zilvervisjes aan te gaan, is het vochtprobleem in uw gebouw aan te pakken.

Ontdek wat Polygon voor u kan doen
 
 

Schade aan uw gebouw voorkomen

Schade is een grote kostenpost voor VvE’s. Bovendien leidt dit tot hogere verzekeringspremies. Wilt u ook schade voorkomen? Lees hoe Belfor u kan helpen en vergeet de gratis flyer niet te downloaden via het rode tekstvlak.

Lees verder
 
 

EasySecure het Cloud platform voor toegangscontrole voor een VvE

Beheer eenvoudig meerdere gebouwen. Snelle en eenvoudige software, zeer schaalbaar en flexibel in hardware en registratie mogelijkheden. EasySecure heeft altijd een passende toekomstgerichte oplossing voor uw specifieke situatie.

Ontdek de mogelijkheden
 
 
 
 

Envirolift vloerdragers

Modulaire vloerdragersystemen die binnen seconden gebruiksklaar zijn te maken en af te stellen zijn aan de behoeften van uw specifieke project.

Lees er meer over
 
 

Openr Deuropener

Maak van uw toegang een slimme toegang met de deuropener. De deuropener verbindt uw deur met het internet waardoor het eenvoudig met de app te openen is.

Zo werkt het
 
 

Minder onderhoud - meer garantie

Bij renovatieprojecten willen VVE's, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en onderhoudsbedrijven grip houden op de kosten. Daarom introduceert Kegro Deuren het Garant+ concept.

Een onderhoudsarme buitendeur met 8 jaar garantie
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN