Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Verschillende verdeelsleutels?

Hanteert de VvE voor alle bijdragen het 'breukdeel'?

 
 

Balkonhekken vervangen

In opdracht van de VvE is Montihek Balkonhekken gestart met het vervangen van 36 balkonhekken in Ridderkerk. En dat is een mooi project geworden.

Bekijk het hier
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 

Parkeren: volledig SMART, snel & veilig

EFAFLEX introduceert het meest complete VvE pakket voor uw stallings-/parkeergarage. Vraag nu de scherpste prijs aan of reserveer een gratis demo!

Ga nu ook voor snel en veilig
 
 

Bodemonderzoek nodig?

Bodemonderzoek en bodemsanering; bij Inventerra gaan de specialisten graag met uw plannen aan de slag. Een bodemverontreiniging hoeft daarbij niet in de weg te staan en er zijn meerdere mogelijkheden om daarmee om te gaan bij een bouwontwikkeling.

We zoeken het tot in de bodem voor u uit!
 
 

Vliesgevel kan tot € 72,- per maand besparen

De belangrijke voordelen voor bewoners bij het plaatsen van een vliesgevel of balkonbeglazing zijn het vergroten van de woonruimte, meer wooncomfort & woonplezier en natuurlijk duurzaamheid en lagere stookkosten. Het grote financiële voordeel van een balkonbeglazing ligt echter in de besparing op onderhoudskosten.

Ontdek hoe het zit
 
 

Specialisten in ledverlichting

Lednorm is gespecialiseerd in ledverlichting voor VVE’s. En vaak tot tevredenheid: 'na zes maanden zijn we uiterst tevreden. De belofte is waargemaakt. Lednorm heeft het uitstekend gedaan.'

Meer ervaringen lezen?
 
 
CONTACT l OVERZICHT