Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Rookgasafvoerkanaal vervangen

Het rookgasafvoerkanaal in uw pand zal periodiek vervangen moeten worden.

 
 

Geluidsoverlast vraagt om de juiste deur

Geluidsoverlast is voor bewoners van appartementen een veel voorkomende bron van ergernis. Zeker nu er vaker thuis gewerkt wordt.

Goede deuren kunnen uitkomst bieden
 
 

Duurzaam en besparend

Bart van Opstal probeert als projectmanager bij sociale-huisvestingsmaatschappij ABC huurders een betaalbare en kwaliteitsvolle woning aan te bieden. Op zoek naar een goede, simpele intercom kwamen ze bij Intratone terecht.

Lees hier waarom
 
 

VvE bespaart 80 procent met led

Wat begon uit ergernis over tl-verlichting die bijna 24 uur per dag aanstond, leidde tot een kostenbesparing van zo'n 80% op verlichting in openbare ruimtes.

Ontdek het verhaal van VvE Kruisbeklaan
 
 
 
 

Het wordt steeds warmer

Zonlicht en warmte maken het soms lastig om het klimaat in uw gebouw of woning aangenaam te houden. Warmtewerende raamfolies verminderen de infraroodstraling van de zon en voorkomen dat het te warm wordt binnen.

Dit zijn de mogelijkheden
 
 

Mechanische ventilatie

VvE Zeekoet te Monster heeft gekozen voor een betere ventilatie in hun appartementen. Niet alleen zijn de luchtkanalen/afzuigventielen en raamroosters gereinigd, de VvE heeft er ook voor gekozen de lawaaierige en energieslurpende afzuigventilatoren te vervangen.

Lees er meer over
 
 

Voorkom waterschade en lekkages

FlowStop beschermt uw appartement 24 uur per dag tegen lekkages en overstroming. Het systeem bewaakt uw watertoevoer en sluit deze automatisch af bij ongebruikelijk waterverbruik of een temperatuurdaling waarbij het risico op bevriezing van leidingen ontstaat.

Ontdek er meer over
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN