Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Splitsingsakte wijzigen

Voorstel tot wijziging is aangenomen

 
 

VvE leden en elektrisch rijden

Een belangrijk vertrekpunt in een adviestraject van VvE Laadloket is het zogenoemde Toekomstbeeld. Daarbij wordt onder zowel de leden van een VvE als onder het bestuur gepolst hoe zij ten opzichte van elektrisch rijden staan.

Zo doen ze dit
 
 

Advieswaarde voor geluid

GND heeft in samenwerking met bureau Peutz een geluidsadviestabel voor deursets opgesteld. Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan 20% van de Nederlanders langdurig geluidhinder ervaart.

Ontdek er meer over
 
 

DoorBird Video Intercom

De Doorbird Video Intercom is standaard leverbaar van 1 tot 18 belbuttons maar met maatwerk kunnen ze dit uitbreiden tot 36 beldrukkknoppen.

Lees verder
 
 
 
 

Waterkwaliteit verbeteren

Het appartementen-filter van PB International is speciaal ontworpen om toe te passen bij appartementen. De filtermodule wordt centraal (na de watermeter) geplaatst. Door het toepassen verbetert u de algehele waterkwaliteit en verwijdert u tevens bacteriën en virussen, zoals de legionellabacterie.

Ontdek er alles over
 
 

Kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen is een slimme en vaak ook flinke investering in een woning of appartement. Het VKG Keurmerk biedt 4 zekerheden bij aankoop van kunststof kozijnen en waarborgt de garanties die aangesloten leveranciers leveren.

Bekijk de zekerheden
 
 

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een kenmerk dat een erkend PKVW-bedrijf mag afgeven als uw gebouw aan bepaalde veiligheidseisen voldoet.

Lees er meer over
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN