Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Blokhut plaatsen

Zonder toestemming VvE

 
 

Grote energiebesparing voor VvE’s

Het Liftonderhoud Automatic Light System ® schakelt uw verlichting in de lift uit wanneer deze niet wordt gebruikt, met als gevolg: 95% minder stroomverbruik.

Ontdek er meer over
 
 

Meer genieten van het buitenleven

Met balkonbeglazing van Metalura kunt u het hele jaar door van uw balkon en het buitenleven genieten. En dat niet alleen: balkonbeglazing zorgt ook voor een gezonde ventilatie, energiebesparing en bescherming tegen geluidsoverlast.

Lees verder over dit systeem
 
 

Oververhitting tegengaan

Een effectieve manier om temperatuur-overschrijding tegen te gaan zonder extra energie is door zonwering aan te brengen. Storax heeft een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering geschikt voor zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Bekijk meer
 
 
 
 

Lockpicking: inbrekers worden steeds slimmer

Bij lockpicking kan men zonder gebruik van een sleutel en zonder braakschade in een afgesloten woning komen. Er wordt gebruikgemaakt van speciaal gereedschap om een deur open te krijgen.

Zo kunt u dit voorkomen
 
 

Gorter dakluik op de parel van Moerwijk

Parel Moerwijk is met haar 269 duurzame woningen daadwerkelijk een parel in het ruim en groen opgezette Haagse Moerwijk-Oost. De verwarming en koeling van de zeven woonblokken zullen worden geleverd door gesloten bodemenergiesystemen.

Op 1 blok wordt het Gorter RHT-dakluik toegepast
 
 

Daktoegang voor zonnepanelen

Op een tweetal gerenoveerde herenhuizen in Haarlem zijn een aantal zonnepanelen geplaatst. Staka heeft twee toegangsluiken met schaartrappen geleverd.

Meer over dit project
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN