Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Warmtepomp de norm vanaf 2026: Voorlopig is er voor appartementen een uitzondering

Voor appartementen is er een uitzondering vanwege aandachtspunten op het gebied van geluid en ruimtelijke inpassing.

 
 

Mechanische ventilatie zakelijk of met de vve regelen?

Wij zijn een ventilatie dienstverlening die speciaal is ingericht voor de ventilatie woningen.

Een jong passievol en zeer klantgericht team dat er alles aan doet om de dienstverlening goed en met een lach te verlenen.

Wij bieden de diensten zo transparant mogelijk aan. Wij hebben plansystemen speciaal ingericht voor collectieve aanvragen van VvE’s. Van onderhoudscontracten tot eenmalige diensten is voor ons dagelijkse kost.

Ventilatie is geen bijzaak meer. De gezondheid staat voorop en dat begint bij frisse lucht.

Lees verder
 
 

ALLES VOOR VVE BEHEER onder 1 dak

Bij het onderhouden of het bouwen van een VVE gebouw komt veel kijken. Hiervan is het toegankelijk maken van het gebouw en het onderhoud hiervan een groot onderdeel. We hebben ruime ervaring met VVE beheerders en FAAC kan ook voor u de juiste partner zijn

Lees verder
 
 

Waarom Smart en Duurzaam?

Als het gaat om het kopen van intercoms, beveiligingscamera's, beveiligingssystemen, audio-video, domotica en netwerkapparatuur, is het belangrijk om een betrouwbare en deskundige verkoper te vinden die u kan helpen bij het maken van de beste keuze voor uw behoeften. En daar komt Smart en Duurzaam om de hoek kijken.

Klik hier
 
 
 
 

Bestel uw Kascommissiegids

Bestel nu de kascommissiegids 2023 als ondersteuning voor de kascommissie van de VvE

Bestel snel
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.