Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Vraag van de VvE

Kan de VvE een incassoprocedure starten tegen een ex-bewoner?

 
 

Hoeveel water houdt een groendak vast?

Groene daken hebben diverse voordelen, maar een veelgestelde vraag is: hoeveel water houdt een groendak vast?

Ontdek er meer over
 
 

Elektronische deurbeslag

Het assortiment elektronische sloten van SALTO stelt gebruikers in staat om deuren te ontgrendelen met een reeks veilige ID-dragers en smartphones.

Zo werkt het
 
 

WTW units vervangen

Bij een aantal bewoners op het Letland heeft Badoux Klimaattechniek de luchtkanalen gereinigd en tevens de WTW-units vervangen.

Lees er meer over
 
 
 
 

Last van de vuurkorf van de buren

Rook die uw balkon opwaait… Rook die zich door openstaande ramen verspreidt door uw hele appartement… Overlast van de vuurkorf van de buren kan een grote bron van irritatie zijn.

Wat kunt u er aan doen?
 
 

Liftreparatie

Een reparatie aan uw lift is echt niet fijn. Meestal staat uw lift dan tijdelijk stil. Met Liftcentraal holt u niet meer achter de feiten aan, maar voegt u waarde toe aan uw liftinstallatie.

Iedere onderhoudsbeurt weer
 
 

Collectieve valbeveiliging

Op zoek naar collectieve valbeveiliging voor bijvoorbeeld daken en/of lichtstraten? De collectieve valbeveiliging oplossingen van VERTIC bieden optimale veiligheid tegen valgevaar.

Ontdek er meer over
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN