Afzonderlijke kosten: gelden hier verschillende verdeelsleutels?
Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Vraag van de VvE

Hanteer je voor alle bijdragen
het breukdeel opgenomen in de splitsingsakte?

 
 

TL-verlichting binnenkort
verboden in EU

Europa verbiedt komende jaren TL-verlichting en andere lampen die veel stroom verbruiken. Wetgeving hiervoor is in de maak.

Ledverlichting is een goed alternatief
 
 

Eerlijke verdeling van zonne-energie

DNV en TNO hebben in opdracht van de RVO en TKI Urban Energy onderzoek gedaan naar 'collectieve zelfconsumptie' (oftewel: een gezamenlijke zonne-installatie).

Meer over dit onderzoek
 
 

Balkonbeglazing

Maak van uw balkon een extra woon-, werk- en leefruimte met balkonbeglazing van Metalura. Met kaderloos glas geniet u langer van buiten, bespaart op uw energiekosten en reduceert het omgevingsgeluid.

Lees meer
 
 
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/222-4_zc_v1_2_66468000005042006.jpg
 
 

Glashekken vervangen

In opdracht van de VvE Haringvliet 303-397 in Rotterdam gaat Montihek Balkonhekken de glashekken van de balkons vervangen. En ook de omgevingsvergunning wordt geheel kosteloos geregeld.

Zo gaat Montihek te werk
 
 

Poortsluiter voor muur en paal

Met de introductie van de Panther verbreedt Locinox het gamma van de poortsluiters. De compacte all-round hydraulische poortsluiter is specifiek ontwikkeld voor muur- en paalsituaties.

Lees verder
 
 

Antislipprofiel voor vlonderplanken

Dit unieke antislipprofiel speciaal voor vlonderplanken of terrasplanken is de ideale oplossing voor het voorkomen van gladheid, en daarmee valpartijen, op uw vlonderplanken.

Ontdek er meer over
 
 
CONTACT / OVERZICHT / ADVERTEREN