Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Schade aan wind- of zonnescherm

Is de VvE hiervoor verantwoordelijk?

 
 

Duurzaam en veilig

In een appartementencomplex waar veel oudere bewoners wonen, is veiligheid één van de belangrijkste dingen. Verder zijn duurzaamheid en uitstraling ook van belang.

Zo ook bij dit gebouw in Oss
 
 

Energiecrisis: wat nu?

Door de oorlog in Oekraïne gaan de prijzen van olie en gas door het dak. Change Energy helpt u om in deze moeilijke tijd uw energierekening in de hand te houden.

In 3 stappen een beter energiecontract
 
 

Afdichtingen op platte daken

Multi Protect Dakwerken uit Rijssen is gespecialiseerd in het aanbrengen van afdichtingen op platte daken. Veel particulieren, woningbouwverenigingen en VVE’s weten hen reeds te vinden.

Wat kunnen zij voor uw dak betekenen?
 
 
 
 

Veiligheidsrail flatgebouw

Wanneer wordt gewerkt op smalle bordessen is het prettig om een systeem te hebben waar geen rek in zit. Zo kan men zich comfortabel en veilig over de bordessen bewegen.

Meer over dit systeem
 
 

Al 12 jaar genieten van beglazing

Het team van Metalura ging op bezoek bij mevrouw Westdijk in Vlaardingen. Mevrouw Westdijk koos namelijk als in 2009 als één van de eersten voor balkonbeglazing van Metalura.

Lees haar verhaal
 
 

Wilt u ook geen duiven op uw balkon?

Overlast van duiven? Voorkom de overlast van duiven op uw balkon, balustrade, schoorsteen of vensterbank. De BirdGo is gemakkelijk te plaatsen en gebruiksvriendelijk.

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN