Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Opgebouwde rente op geblokkeerde rekening

In geval van gebreken bij oplevering

 
 

Buitenschilderwerk voor VvE

VvE ‘100 Hoog’ gaf Maasmond opdracht voor het buitenschilderwerk van het gelijknamige appartementencomplex aan de Posthoornstraat in Rotterdam.

Bekijk het resultaat
 
 

Een groendak met zonnepanelen?

Wie denkt dat hij moet kiezen tussen een groendak of zonnepanelen heeft het mis. Sterker nog, een groendak kan het rendement van zonnepanelen juist verhogen.

Lees er meer over
 
 

Altijd zien wie er voor de deur staat

Slechts één interface GCALL-MU/GTwin verzorgt voor alle monitoren in het gebouw wereldwijde call-forwarding naar de gratis GOLMAR GCall app op de smartphone. iOS of Android. De interface kan ook achteraf worden toegevoegd.

Ontdek er meer over
 
 
 
 

Problemen door kalkaanslag

Kalkaanslag zorgt voor veel kosten en onderhoud. ScaleWatcher is een bewezen en duurzaam product en lost het probleem definitief op.

Investering per appartement nog geen € 100,-
 
 

Onafhankelijke CLV inspectie

Uw installateur vraagt om een inspectierapport van uw rookgaskanaal. Maar waar bestaat een onafhankelijke CLV inspectie eigenlijk uit?

Lees het hier
 
 

Welke AED voor uw VVE?

Welke AED is het meest geschikt voor een VvE? Belangrijk om te weten, zodat u een AED aanschaft die het beste bij uw situatie aansluit.

Ontdek er meer over
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN