Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Aanleg glasvezel

Hoe gaat dit in zijn werk bij appartementencomplexen?

 
 

Dommel noodverlichtingsarmatuur

Noodverlichting geeft een prettig gevoel in de openbare ruimtes van een appartementsgebouw. Sterker nog, het is in sommige gevallen zelfs verplicht! Dan wilt u natuurlijk wel écht goede noodverlichtingsarmaturen.

Bijvoorbeeld Dommel van Pre-Lite
 
 

Effectief legionellabeheer

Legionella in appartementencomplexen en bij VvE's is vaak kostbaar en arbeidsintensief. We zien vaak terugkerende normoverschrijdingen door leegstand en een vervuilde collectieve installatie.

PB-International heeft de oplossing
 
 

Duurzaam oprit verwarmen

Het sneeuwvrij, vorstvrij of ijsvrij houden van een oprit bij uw appartement geeft voor iedereen meer veiligheid. Elektrische heat tracing is een gemakkelijke, veilige én duurzame oplossing.

Lees er meer over
 
 
 
 

Houtworm of bonte knaagkever?

Bij aantastingen door houtborende insecten kan veel schade aanwezig zijn. Toch is het de kunst om vast te stellen of er sprake is van activiteit, en of men er iets aan moet doen.

Lees verder
 
 

Doorgestorte galerijvloeren voorkomen

Doorgestorte galerij- en balkonvloeren zijn vaak zeer kritische plekken. Maar met name bij vloeren uit de bouwperiode 1955 tot 1970, die vastzitten aan de binnenvloeren van woningen, zijn problemen mogelijk.

Wat kunt u doen?
 
 

De stille kracht van magneetsloten

Locinox magneetsloten zijn de ideale oplossing voor de beveiliging van gebouwen waar veel mensen in en uit lopen, zoals een appartementsgebouw.

Meer over de werking
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN