Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE)

Steeds meer VvE's maken er gebruik van omdat het nu ook al mogelijk is met 1 maatregel

 
 

Rook is doodsoorzaak nummer 1 bij brand en vraagt om de juiste deur

Een deur is maar gewoon een deur tot de rook je slaapkamer bereikt. Goede bescherming tegen rook vanuit de gang en het trappenhuis is van groot belang voor je vluchtveiligheid daarvoor zijn bijpassende deuren noodzakelijk.

Klik hier voor de feiten over brand en rook
 
 

Is uw inbraakbeveiliging optimaal

Goed nieuws! Wij ontzorgen ook VvE’s in het onderhoud van hang- en sluitwerk door onze onderhoudscontracten op maat. Zo kunt u lang genieten van uw hang- en sluitwerk en is de inbraakbeveiliging optimaal.

Bekijk de mogelijkheden
 
 

Phaff DakManagement levert dakdiensten in heel Nederland

We zijn trots op onze werkzaamheden en op ons personeel, bestaande uit professionele experts die er tijdens iedere stap voor u zijn. Phaff DakManagement is beschikbaar voor alles dat u nodig hebt en levert service van goede kwaliteit, wat de eisen van onze klanten ook zijn. Phaff DakManagement is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf, dat gevestigd is in Almere. Sinds we onze zaak hebben geopend, voorzien we onze klanten van een groot aantal diensten om in hun behoeften te voorzien.

Lees meer over het bedrijf
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.