Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Laad uw auto in de parkeergarage veilig en verantwoord op

Vanaf 1 januari 2024 gelden er nieuwe regels voor het laden van elektrische auto's in parkeergarages van appartementencomplexen. Deze regels zijn bedoeld om de veiligheid te vergroten en brandgevaar te verkleinen.

 
 

Exclusief Lifestyle Event

Geniet van een premium buitenleven-ervaring in een sfeervolle omgeving. Ontmoet inspirerende partners tijdens het Exclusief Lifestyle Event van 14 tot en met zaterdag 16 maart bij Metalura in Alblasserdam.

Meer informatie
 
 

Terugkijken webinar Laadpalen voor VvE's

Ontdek in dit 1 uur durende webinar alles over VvE's en laadpalen. Van de problemen, techniek, veiligheid, wetgeving tot installatie. Onze expert deelt zijn kennis. Mis deze kans niet.

Bekijk het webinar hier
 
 

KASCOMMISSIE-TIP!

Klopt het banksaldo?

Bekijk de tip
 
 
 
 

2 daagse cursus VvE voor bestuurders en bestuursleden

2 daagse Cursus VvE voor bestuurders De cursusdagen zijn: 11 en 18 April 2024

Reserveer nu
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.